Menu

C.I.C.K. Combinaties

What's your flavour?

C.I.C.K. Academie is een ‘Add-On’ opleiding.
Dat wil zeggen dat onze opleiding geweldig te combineren is met een MBO Artiest opleiding of een opleiding aan de Hoge School voor de Kunsten.

C.I.C.K. is gevestigd in Zwolle, daarom is het een mooi scenario om de opleiding te combineren met Landstede MBO, Deltion College of ArtEZ.
Door de studies in dezelfde stad te combineren houd je meer tijd over om aan je talent te werken en houd je de kosten in de hand.

Landstede MBO:

C.I.C.K. Academie is 10 jaar geleden gestart onder de naam Song & Dance Academie. Als zodanig zijn wij al vele jaren partner van Landstede MBO.
Zeker op het gebied van Musical is de opleiding Musicalperformer Niveau 4 van Landstede MBO perfect te combineren met de opleiding Musicaltheater Niveau 5 van C.I.C.K. Academie. We zitten samen in 1 gebouw. Handig, maar de voordelen gaan verder! Wij zorgen ervoor dat je Niveau 5 opleiding geen overlap heeft met de Niveau 4 opleiding. Dat scheelt regelwerk en geeft rust. Daarnaast kom je een aantal docenten tegen die op beide opleidingen werkzaam zijn. Op deze manier halen wij het maximale uit jouw talent.
Let op! Wil je beide opleidingen tegelijk volgen? meld je dan zo spoedig mogelijk aan bij Landstede MBO. De opleiding werkt via een auditie in combinatie met een numerus fixus.

Wanneer je echt de ‘triple threat’ als uitdaging hebt, sluit C.I.C.K. Academie Musicaltheater Niveau 6 perfect aan.

Deltion College:

Deltion verzorgt in Zwolle de opleidingen Muzikant en Acteur. Ook hier zijn met C.I.C.K. Academie mooie combinaties mogelijk.
Het is bij C.I.C.K. ook mogelijk om delen van onze opleidingen te volgen. Denk hierbij aan de acteur die zich wil verbreden en kiest voor de spel en drama modules uit de Niveau 5 Musicaltheater opleiding, of basis modules van Dans volgt om zich beter op het podium te bewegen.
Voor de muzikant is C.I.C.K. Academie Zang Niveau 5 perfect, dit biedt een echte verbreding en verdieping op zang gebied. Blijk je nog allrounder te zijn kun je ook Musical modules toevoegen.

ArtEZ Zwolle (Arnhem en Enschede):

De combinaties met een Hoge School voor de Kunsten zijn bijna eindeloos! Van Docent Muziek tot Acteur en van Zang Jazz/Pop naar Docent Dans, wij hebben opleidingen en modules die direct aansluiten bij deze opleidingen. Mocht jouw unieke talent beter passen bij een aantal losse modules dan is dit bij ons ook mogelijk.

In de afgelopen jaren hebben een groot aantal afgestudeerden Docent Muziek de weg naar ons weten te vinden. Musical is een groot werkveld; niet alleen op het podium maar ook in workshops en binnen het Basis- en Voortgezet Onderwijs is werk te vinden. Wij bieden de mogelijkheid om modules uit Musicaltheater Niveau 5 te combineren met de opleiding Docent Muziek.

Voor verbreding en verdieping voor Zang Jazz/Pop is de C.I.C.K. Academie Zang Niveau 5/6 een uitkomst. Zeker het specialisme Musical en Muziektheater zijn een absolute verbreding voor je talent en niet geheel onbelangrijk; je kansen in het werkveld.

Uiteraard is de ideale situatie wanneer je een opleiding van ArtEZ volgt in Zwolle en deze combineert. Zeker als je al op kamers woont.

Informatie:

Zoveel keuze zorgt ook voor onduidelijkheid. ‘Maar hoe werkt dat nu voor mij?’ Neem daarom contact op zodat wij jouw specifieke wensen kunnen bespreken.

Aanmelden