Menu

Wat is Musicaltheater Niveau 5?

Particulier Onderwijs wordt steeds belangrijker. Jongeren willen meer keuzevrijheid in het ontwikkelen van hun talent. C.I.C.K. Academie speelt daarop in.

C.I.C.K. Academie voor Musicaltheater Niveau 5 is een allround opleiding op het gebied van Musicaltheater.
Alle elementen van Zang, Dans en Drama komen aan bod. Door de lessen te clusteren ontstaat er een versneld leerproces welke in combinatie met een reguliere opleiding zorgt voor de ultieme combinatie van Talentontwikkeling. Wanneer je Musicaltheater Niveau 5 kiest en succesvol afrondt, ontvang je zowel het diploma Musicaltheater alsmede het diploma Niveau 5 Zang!

Wij willen ons onderscheiden door de opleiding te zien als een ‘Add-on’. Je hangt C.I.C.K. Academie aan een MBO of HBO Kunstenopleiding.
Wij geven onze lessen daarom veel in de weekenden en delen van de vakanties. Samen kijken we naar de beste combinatie voor jou!

Op deze manier zijn er crossovers te maken, je kan de C.I.C.K. Academie combineren met bijvoorbeeld een Conservatoriumopleiding, opleiding Theaterdocent of Dansopleiding. Deze combinaties zijn uniek in het Nederlandse Kunstenonderwijs.

Musicaltheater Niveau 5

Niveau 5 is een compleet basispakket met de mogelijkheid om uit te breiden.

Studiebelasting:

Elke opleiding kent een bepaalde studiebelasting. Deze staat hieronder bij elk studiejaar beschreven. De verhouding tussen onderwijs en zelfstudie bij C.I.C.K. Academie is +/- 60%/40%.

Door onze studiebelasting is de opleiding voor de juiste student perfect te combineren met een MBO Artiest opleiding. Voor een student van de Hoge School voor de Kunsten is er de mogelijkheid onderdelen los te combineren.

C.I.C.K. Academie is geen complete opleiding maar maakt een opleiding compleet!

 

 

Vakkenpakket Niveau 5