Menu

C.I.C.K. Vooropleiding

De C.I.C.K. Vooropleiding biedt een compleet opleidingstraject aan voor Musicaltheater op alle niveaus. Houd je van musical en theater dan vind je bij ons de Vooropleiding die bij je past.

Talentontwikkeling, bouwen aan de basis van musical- en danstalent, trainen van techniek en jouw persoonlijke groei en ontwikkeling zijn de kernwoorden van C.I.C.K. Vooropleiding. We leren je de basis in een stimulerende omgeving met leerlingen van hetzelfde niveau. Doe met ons mee en meld je aan voor een auditie.

Vooropleiding 15+

Ben je 15 jaar of ouder en denk je erover om een vervolgopleiding MBO Artiest of Hoge School voor de Kunsten te gaan volgen? Start dan nu met het vooropleidingsprogramma.

Wil je na C.I.C.K. Vooropleiding ook C.I.C.K. Academie volgen? Dat kan! Onze studiecoach gaat samen met jou een traject uitzetten wat het beste past bij jouw talent.

Bij het 15+ programma gaan we nog een stap verder in het verdiepen betreft de disciplines Zang, Dans en Drama. Daarnaast krijg je in het eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs ook auditietraining voor de C.I.C.K. Academie. Ook is er coaching mogelijk over je studiekeuze na het Voortgezet Onderwijs gericht op Kunstopleidingen.

De lessen zijn elke zaterdag van 9:15 t/m 16:45 uur.

Lesjaar 2020-2021

Vooropleiding 1 en 2

  • 7 uur les per week
  • Pakket van 30 lessen
  • Van september tot juni
  • Vooropleiding 1 is inclusief auditietraining
  • Kosten €1595,- (betaling in 4 termijnen)

Genoemde kosten zijn exclusief Musicalkamp.