Menu

Wat is Zang Niveau 5?

De opleiding Zang Niveau 5 specialiseert zich op het gebied van Musical zang. De Musical branche is een grote podiumwerkgever en vraagt vaak zeer specifieke talenten.
Uiteraard is de vraag veel groter.
C.I.C.K. Academie speelt hierop in door studenten aan andere opleidingen, zoals bv. het Conservatorium, een verbreding te bieden voor hun toekomst op de arbeidsmarkt.

De opleiding sluit goed aan op de vraag uit het werkveld. Andere zangstijlen worden aangeboden maar wel vanuit de visie van Musicaltheater. Als particuliere opleider kunnen wij snel inspelen op trends in het werkveld, zodoende is de opleiding altijd up-to-date.

De niveaus van de C.I.C.K. Academie zijn gespiegeld aan de Europese niveaus van het European Qualifications Framework. Dat betekent dat Niveau 5 gelijk staat aan Associate Degree en Niveau 6 aan Bachelor.
Deze Niveaus zijn erkend door OCW en worden in Nederland geaccrediteerd door het NLQF.

C.I.C.K. Academie zit middenin de accreditatie fase van het NLQF.

Wij bieden de Zang opleiding aan op Niveau 5 (Associate Degree) en Niveau 6 (Bachelor).

Studiebelasting:

Elke opleiding kent een bepaalde studiebelasting. Deze staat hieronder bij elk studiejaar beschreven. De verhouding tussen onderwijs en zelfstudie bij C.I.C.K. Academie is +/- 60%/40%.

Door onze studiebelasting is de opleiding voor de juiste student perfect te combineren met een MBO Artiest opleiding. Voor een student van de Hoge School voor de Kunsten is er de mogelijkheid onderdelen los te combineren.

C.I.C.K. Academie is geen complete opleiding maar maakt een opleiding compleet!

Vakkenpakket Zang Niveau 5