Menu

C.I.C.K. Vooropleiding

De C.I.C.K. Vooropleiding biedt een compleet opleidingstraject aan voor Musicaltheater op alle niveaus. Houd je van musical en theater dan vind je bij ons de Vooropleiding die bij je past.

Talentontwikkeling, bouwen aan de basis van musical- en danstalent, trainen van techniek en jouw persoonlijke groei en ontwikkeling zijn de kernwoorden van C.I.C.K. Vooropleiding. We leren je de basis in een stimulerende omgeving met leerlingen van hetzelfde niveau. Doe met ons mee en meld je aan voor een auditie.

Vooropleiding 11+

Ben je 11 jaar of ouder (vanaf groep 8) en denk je erover na om na de middelbare school de C.I.C.K. Academie te gaan volgen? Start dan nu met het vooropleidingsprogramma zodat je goed voorbereid bent.

Je volgt C.I.C.K. Vooropleiding op zaterdag van 9:15 t/m 14:45 uur. Gedurende 5 uur krijg je alle specifieke vak onderdelen van het musicaltheatervak, van tap tot theorie. De groepen zijn klein waardoor persoonlijke aandacht en coaching gegarandeerd is. Des te eerder je met de vooropleiding begint, des te beter jij het musicalvak gaat beheersen. Tijdens je auditie horen en zien we jouw mogelijkheden en kunnen je dan een persoonlijk maatwerkprogramma bieden.
Wij helpen je graag met het (door-)ontwikkelen van jouw talent.

Lesjaar 2020-2021

Vooropleiding 3

  • 5 uur les per week
  • Pakket van 30 lessen
  • Van september tot juni
  • Kosten €1140,- (Betaling in 4 termijnen)

Genoemde kosten zijn exclusief Musicalkamp.