Menu

C.I.C.K. Vooropleiding Theater

C.I.C.K. Vooropleiding biedt een compleet opleidingstraject aan voor theater/acteur op alle niveaus. Houd je van Theater dan vind je bij ons de opleiding die bij je past.

Talentontwikkeling, bouwen aan de basis van theater/acteur, trainen van techniek en jouw persoonlijke groei en ontwikkeling zijn de kernwoorden van C.I.C.K. Vooropleiding. We leren je de basis in een stimulerende omgeving met leerlingen van hetzelfde niveau. Doe met ons mee en meld je aan voor een auditie.

C.I.C.K. Vooropleiding 15+

Ben je 15 jaar of ouder en denk je erover om een vervolgopleiding MBO Artiest of Hoge School voor de Kunsten te gaan volgen? Start dan nu met het vooropleidingsprogramma.

Bij het 15+ programma gaan we nog een stap verder in het verdiepen betreft de Drama, Tekstbeheersing en Tekstinterpretatie. Daarnaast krijg je in het eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs ook auditietraining voor eventueel aankomende audities voor het MBO of HBO. Ook is er coaching mogelijk over je studiekeuze na het Voortgezet Onderwijs gericht op Kunstopleidingen.

Lesjaar 2020-2021

Vooropleiding 1 en 2

  • 7 uur les per week
  • Pakket van 30 lessen
  • Van september tot juni
  • Vooropleiding 1 is inclusief auditietraining
  • Kosten €1595,- (betaling in 4 termijnen)

Genoemde kosten zijn exclusief Theaterkamp.